“Fuzionfonia: Muzyka ziemi ukraińskiej”

Оновлений авторський проект Івана Тараненка “Fusionfonia_Музика української землі” набирає нових обертів, цього разу вже міжнародних. 26 листопада 2022 року у Національній філармонії в Варашаві відбудеться заключний концерт IV Міжнародного музичного фестивалю Центральної та Східної Європи «Eufonie» за участю IvanTaranenkoMUSCLUB, Варшавського філармонічного оркестру та комп'ютерного тріо - Tonus Finalis Ensemble. Протягом минулого місяця липня Іван Тараненко перебував у Польщі під час гранту мобільності від #EU4Culture за підтримки Goethe-Institut, завдяки Збройним силам України та усім силам українського спротиву.

Тож, читайте цікаві дописи на наших ресурсах у Facebook про ініціативу Івана Тараненка по творчій співпраці із музикантами Tonus Finalis Ensemble, польськими колегами, композиторами-електронщиками, які із радістю приєднались до нашого проекту та про організаційно-технічну підготовку до реалізації майбутнього концертного проекту “Fuzionfonia: Muzyka ziemi ukraińskiej” :

https://www.facebook.com/IvanTaranenkoMusClub

Ivan Taranenko MUSCLUB feat "Київська камерата" на сцені Міжнародного фестивалю Bouquet Kyiv Stage.

Фото #Alina Harmash

Іван Тараненко у студії із польськими колегами-композиторами Марціном Бортновським/Marcin Bortnowski, Марціном Рупочинським/Marcin Rupociński та Станіславом Круповічем/Stanisław Krupowicz, які водночас є і виконавцями комп'ютерного тріо Tonus Finalis Ensemble

Фортепіанний оазис на Київ Музик Фест

Музичні гурмани нарешті дочекалися улюбленої події осені – Київ Музик Фесту. Його насичена програма впродовж 26 вересня – 4 жовтня традиційно покликана потішити найвибагливіші слухові рецептори та подати свіжі, щойно з-під композиторського пера, музичні шедеври на будь-який смак. В меню фесту усі можливі жанри – симфонічна, камерна, хорова, електроакустична та інструментальна музика.

Read more "Фортепіанний оазис на Київ Музик Фест"

IvanTaranenko MUSCLUB//На крилах янголів на KyivMusicFest

Запрошуємо відвідати концерт На крилах янголів // IvanTaranenkoMUSCLUB, який відбудеться у межах фестивалю KyivMusicFest 1 жовтня 2020 р. о 19:00 – 20:00 у Будинку звукозапису Українського радіо за адресою вул. Леоніда Первомайського 5-в.

Read more "IvanTaranenko MUSCLUB//На крилах янголів на KyivMusicFest"

Іван Тараненко, Одеса, 05.09.20, фестиваль сучасного мистецтва “Два дні…

Запрошуємо на фестиваль сучасного мистецтва "Два дні й дві ночі нової музики", який відбуватиметься у Одеській філармонії 5-7 вересня!

Read more "Іван Тараненко, Одеса, 05.09.20, фестиваль сучасного мистецтва “Два дні й дві ночі нової музики”"

Іван Тараненко: “Сцена для мене — подіум, де я…

У Києві з 20 по 25 серпня відбудеться третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage-2020. Традиційно захід збере шанувальників музики, літератури, візуального мистецтва і театру в саду Софії Київської.

Read more "Іван Тараненко: “Сцена для мене — подіум, де я можу сказати все…”"

24.08.20 “Fusionfonia. Музика української землі” на Bouqet Kyiv Stage

У межах третього фестивалю високого мистецтва Bouqet Kuiv Stage 24 серпня 2020 року о 17:00 відбудеться спільний виступ IvanTaranenko_MUSCLUB і "Київська камерата" з проєктом "Fusionfonia. Музика української землі".

Read more "24.08.20 “Fusionfonia. Музика української землі” на Bouqet Kyiv Stage"

Все у світі є ф’южн!

«Шок! Слухати усім!» – саме так у трьох словах можна описати концерт «Jazz do it», а саме програма Івана Тараненка «@Expirience&ф’южн-музикування нинішнього часу», що була представлена 4 жовтня у рамках ХХХ Міжнародного фестивалю «Kyiv Music Fest»

Read more "Все у світі є ф’южн!"

Добра музика доброго ХХХ «Київ Музик Фесту»

У Колонному залі імені Миколи Лисенка Національної філармонії України відзвучав концерт-закриття ювілейного фестивалю

Промовисто й багатообіцяно завершилася найочікуваніша добірка подій київської мистецької осені. Read more "Добра музика доброго ХХХ «Київ Музик Фесту»"

“@Experience&” Івана Тараненка. Загравання з поп-культурою чи спосіб комунікації?

«Just do it!!! Make your dreams come true! So, just do it», – це досить давнє (за мірками Інтернет-простору, звісно) відео за участю Шаї Лебафа було як досить поширеним мемом, так і справжньою мотивацією для мільйонів.

Read more "“@Experience&” Івана Тараненка. Загравання з поп-культурою чи спосіб комунікації?"

Відбулась прем’єра пісні Івана Тараненка «Слався, Вкраїно»

Український та американський військові оркестри зіграють разом на честь Дня незалежності України. Виконавці колективів Національного президентського оркестру та оркестру Військово-повітряних сил США в Європі виступлять разом на 26-у річницю Незалежності України.

Read more "Відбулась прем’єра пісні Івана Тараненка «Слався, Вкраїно»"